Børnene ønsker sig børneure på min opfordring


Jeg er vild med god kvalitet, og det gælder med det meste her i livet. Jeg nyder god mad med tilhørende vine, foretrækker lækkert tøj til min mand, børn og mig selv. Vores møbler, børnemøbler  og generelle indretning er nøje udvalgt, og jeg er typen der hellere venter på at finde det rigtige og få råd til det, hvis det er det der skal til, men jeg gider ikke have skrammel. Jeg har vundet meget kvalitet på nettet og mit sidste scoop var nogle børnemøbler som faktisk var meget rimelige i pris. De blev bestilt en torsdag og allerede mandagen efter havde jeg en stor pakke foran min hoveddør, det er sådan jeg kan lide det.

Jeg tror at jeg ledte efter en grøn pusletaske i 1½ måned, før jeg fandt lige den jeg ønskede mig, og jeg sætter pris på den hver gang jeg bruger den og den kan bygges om så den passer til min bærbare computer. Så det var virkelig en pusletaske, der var værd at vente på.

Jeg ved godt der er  mange der siger at jeg er snobbet, men det mener jeg ikke for jeg bebrejder ikke andre deres stil og smag, jeg kommenterer den ikke med mindre de spørger, for jeg har god pli.

Mine børn der har fødselsdag her i februar har afleveret deres ønskesedler til mig, der står på begge børneure og børnetasker, jeg smilede lidt af deres tasker, for jeg er meget sikker på at det er skoletasker de begge hentyder til, for de forelskede sig inderligt i nogle nye ” børnetasker” da vi var i Legoland sidste gang. Og jeg har fuld forståelse for deres behov for at få en ny taske til skolebrug, de ser jo på den samme taske ud og ind i flere år. Og når man køber tasker der er i god kvalitet, sker der jo det at de holder- Så jeg tror bare at to år for en taske er nok i vores familie, og så giver vi dem glædeligt videre til vores fætre og kusiner.

Det at de ønsker sig børneure er min skyld da jeg har lovet dem en tur i build-a-bear shoppen når de kan klokken, det at børn kan klokken gør bare livet lettere, for så kan de virkelig se hvornår de skal hjem eller til sport eller andet. Vi træner med et stort papur i øjeblikket.

Posted under Efter Arbejde by admin on fredag 20 januar 2012 at 08:45

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed til kommentarer til dette indlæg.

Beklager, du kan ikke skrive kommentarer i øjeblikket.