Jeg giver livet et eftersyn med parterapi og krydser fingre


I dag er der ingen undskyldning for ikke at finde ud af en vej gennem sit liv. Det er mere at der er så mange muligheder. Jeg har været online og fundet nogle gode steder, som jeg nu gør brug af. Det har været en god investering for mig med et par sessioner supervision i forbindelse med en opgave på arbejde. Det har været en øjenåbner at få lov til at få en personlig sparringspartner. Det har også betydet, at jeg har anbefalet psykologen til mine kolleger, der også har nogle grænseoverskridende oplevelser ind i mellem og nu er en af dem begyndt på supervision. Det er som at åbne en dør på ny og med valget af denne bestemte Psykolog København, så har jeg fået mod på at arbejde med nogle af de områder, som jeg finder problematiske i mit liv.

Lige nu går jeg og overvejer om det er tiden til en omgang parterapi. Jeg tror det nogle gange er godt med et eftersyn på livet, på nøjagtig samme måde som man gør med sin bil. Jeg mangler bare lige at få partneren med på ideen om parterapi. Når det er på plads, så kontakter jeg min psykolog København og får aftalt, hvordan vi griber det an herfra. Det bliver så spændende at gå igennem og jeg er sikker på, at vi får en gribende oplevelse, som vi kan bygge vores forhold videre på.

Via mit arbejde som special pædagog har jeg flere gange anbefalet psykologer til børn med ungdomsproblemer og anbefalet deres forældre at tage kontakt til forældrerådgivning København, som kan give forældre nogle rigtig gode redskaber til at arbejde med deres børn og undgå at store konflikter opstår. I de fleste tilfælde bunder selv ret slemme konflikter i fejl kommunikation, og selvfølgelig begrænsninger. Hvis børn og forældre taler samme “sprog” er muligheder bedre for at få konflikter der kan løses hurtigt på en ordentlig måde. Så det er virkelig ikke et nederlag at tage imod forældrerådgivning København hvis man har børn med preteenager eller teenager ungdomsproblemer, man bliver som forælder udstyret med nogle gode værktøjer. Det skal til føjes at det er et tilbud til alle forældre og man bliver ikke registreret på nogen måde der kan belaste en selv eller ens barn. Derfor har du/I brug for det så tag imod tilbuddet, mens kommunerne stadig til byder det.

,     ,     ,    ,

Posted under Efter Arbejde by admin on fredag 13 januar 2012 at 09:44

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed til kommentarer til dette indlæg.

Beklager, du kan ikke skrive kommentarer i øjeblikket.