Jeg leder efter billige symaskiner


Hvis du skal købe nogle rigtig billige gode ting på nettet, så skal du købe brugte symaskiner og overlocker, dem kan du finde billigt på denne webshop hvor de sælger brugte symaskiner og Du kan også købe en masse andre gode ting på denne webshop, du kan købe garn til alle former for strik og broderi. Noget af det bedste garn, som man kan købe er det meget kendte garn fra hanne falkenberg, det er der nemlig rigtig mange som bruger, det er virkelig holdbart både i farverne og i garn strukturen. Og hvis du skal bruge garn til broderi så skal det være noget ordenligt garn, da det at brodere tager lang tid, og det er rigtig ærgerligt, hvis man skal væske/rense broderiet pg det så krymper, eller farven smitter af eller blegner.

Jeg har på det sidste kigget meget på brugte symaskiner på nettet da jeg går og drømmer om en singer symaskine og en Bernina overlocker. Jeg har i en længere periode haft lånt min mors gamle overlocker, men den er simpelthen ved at være slidt op, derfor har jeg besluttet, at det vil være en gode investering at kigge på  billige symaskiner på nettet. Jeg har syet en hel del børnetøj bukser og bluser, og det går virkelig hurtigt med en overlocker, hvor der er klippet og hæftet, det øjeblik man tager stoffet ud af maskinen. Det startede med at jeg kom på et kursus i at bruge overlocker, og der blev jeg hooked. Og jeg har syet ved hver lejlighed der byder sig lige siden og stille og roligt avancerer jeg i sværhedsgrad. Nu er jeg bare nået dertil , hvor jeg gerne vil have min egen bernina overlocker og det må gerne være i kategorien billige symaskiner, bare den fungerer og det er muligt at få reservedele til.

Jeg husker stadig som barn at min mor havde en symaskine fra Singer, og den var bare god, jeg husker dog også de gange hvor jeg havde lavet mega kludder i undertråden, men det det var en singer symaskine, kunne den jo tåle nærmest alt   Og det var der brug for at den kunne, for jeg kastede mig gladelig ud i nye projekter, både med og uden min mors hjælp. Jeg fik som 12 årig,  syet mine første bukser, jeg husker det stadig som en stor sejr. Det blev hurtigt til kjoler og meget andet til mine bamser

Posted under Efter Arbejde by admin on tirsdag 7 februar 2012 at 09:04

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed til kommentarer til dette indlæg.

Beklager, du kan ikke skrive kommentarer i øjeblikket.