Med tilbehør iphone 4s kan man næsten alt


Jeg fik mange lækre julegaver til jul og det bedste var en længe ønsket iphone 4s, det at jeg endelig kan samkører kalender og alt muligt andet med min mand, gør bare det hele lettere for familie livet. Ungerne har allerede forelsket sig helt og aldeles både i vores ipad og iphone og alt det tilbehør iphone 4s, man kan får. mit mellemste barn Marie spiller “angry birds” ved enhver lejlighed.

Og jeg må da indrømme at det er lidt vildt alle de apps man kan downloade, jeg har endnu ikke prøvet word-feud, jeg er bange for at blive hooked, og jeg føler bare ikke at jeg har tid til at udnytte alle de muligheder for tilbehør til iphone 4. jeg har dog lige været på nettet for at se om det var muligt at downloade et spejl som tilbehør iphone 4s. Og forunderligt nok, var det bare et klik væk og vips nu har jeg spejl med guldramme på min telefon. Det er da vildt praktisk at man kan have alt som tilbehør til iphone 4. Før i tiden slæbte jeg rundt på en lille lommelygte, en telefon, et kamera og en kalender og meget andet, nu har jeg en telefon med iphone 3 tilbehør og iphone4.

I sidste uge skulle jeg bruge en fødselsdagsgave til min veninde og på vej hjem i toget, gik jeg lige på nettet og købte et par øreringe sølv, til hende som jeg vidste at hun ønskede sig. Det at man i den tid der bare for fem år siden kunne kategoriseres som spiltid/transporttid idag kan bruge tid på at bestille fx. et par øreringe sølv eller andre billige smykker er genialt. Jeg har hørt at de i Kina har lavet aps ved bus og togstationer, hvor de kan scanne forskellige vare og så bliver varene udbragt i løbet af et par timer, så de ikke behøver at fare ud at købe ind efter arbejde. Det er da genialt men det kræver at man har en iphone 3 tilbehør der gør at man kan. Idag vil jeg gå på nettet på vejen hjem for at se mere på de billige smykker, der var faktisk nogle rigtig lækre i blandt, og jeg har længe været vild med alt med ugler. Det kan være at jeg skulle tjecke påriserne for en tur til disneyland en gang i uge 42,hvor vi har vinterferie, det kunne være virkelig hyggeligt at se ungerne slå sig løs og opleve at bo i en “tegneserie”.

Posted under Efter Arbejde by admin on tirsdag 31 januar 2012 at 10:39

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed til kommentarer til dette indlæg.

Beklager, du kan ikke skrive kommentarer i øjeblikket.